Een massage is een heerlijk kado aan jezelf

Massages

De weldadige invloed van massage op je gezondheid is algemeen bekend. Behalve dat je daarmee je lichaam ontgift, is ook de ontspanning die de massage geeft, helend. Een massage is een goede investering in je gezondheid en jouw welzijn. Kortom geef jezelf een heerlijke massage kado!

Waarom kiezen voor een massage

Een massage is een verwenmoment voor jezelf en biedt vooral lichamelijke en geestelijke ontspanning. Maar wist je dat een massage veel meer voordelen biedt. Het helpt ook om stress- en energieblokkades te verminderen. Door een massage bevordert je bloedsomloop en het ontspant het spier- en zenuwstelsel, waardoor allerlei klachten verlicht worden. Jouw energie gaat beter stromen en zorgt voor nieuwe vitaliteit.

Een massage stem ik altijd af op jouw wensen en behoeften. Vooraf bespreken we jouw eventuele lichamelijke klachten zodat de massage aansluit bij jouw situatie. Ieder mens is immers uniek!

Erotische opmerkingen, handelingen of toespelingen stel ik absoluut niet op prijs, daarvoor ben je bij mij aan het verkeerde adres.

Klachtgerichte stoelmassage;

De Thoracaallumbaal-therapie is een geheel nieuwe en unieke rug-, nek- en schoudermassagetechniek en UNIEK voor Leeuwarden. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en geactiveerd. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!

Thoracaallumbaal-therapie

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor.

Met de Thoracaallumbaal-therapie kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en rechts kijken snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier, worden verbeterd/verholpen.

Thoracaallumbaal-therapie

De Thoracaallumbaal-therapie is een zachte methode om wervelkolom gerelateerde klachten te behandelen. Met deze behandeltechniek wordt beenlengteverschil opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke manier gecorrigeerd. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-, enkel- en voetklachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage van de spieren op de bekkenrand wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de “kabels” na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt.

De Thoracaallumbaal-therapie is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten zoals; nekpijn, arm- en schouderklachten, tennisarm, hoofdpijnen, migraine, ischias/spit, hernia, heupklachten, knie- en voetklachten, hielspoor, lage rugklachten etc.

De AromaTouch massage  is een zachte, ritmische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van de 100% natuurlijke essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën komen via de huid in je bloedbaan en doen dus direct het helende werk. De oliën geven direct ondersteuning daar waar nodig is. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van de voeten en oren worden gestimuleerd.

De massage bestaat uit de volgende  4 stappen: stress vermindering, versterken van je immuunsysteem, vermindering van ontstekingen, verbeteren van de  homeostase (verbeteren van het evenwicht van alle functies in het lichaam waaronder temperatuur, zuurgraad, bloeddruk, ademhaling).

Bij elke stap gebruik ik 2 oliën, dus in totaal acht verschillende essentiële oliën. Deze massage werkt positief voor je lichaam en geest.

Aromatouch massage € 45,-

Aroma-HealingTouch massage

De heerlijke AromaTouch massage gecombineerd met een healing. Je ervaart totale ontspanning en de healing is er op gericht om je energiebalans te herstellen en je energiestroom zo goed mogelijk te laten stromen.

Iedere healing is anders. Dat is vooral afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt en wat voor jou goed is. Een healing zorgt ervoor dat je beter in je vel zit. Door de energieblokkades schoon te maken en in beweging te brengen wordt je zelfherstellend vermogen gestimuleerd. Deze behandeling is erg rustgevend.

Ik behandel holistisch en intuïtief, daarbij kun je soms tintelingen, emoties, kou, warmte, spiertrekkingen of kleuren ervaren.

De behandeling is inclusief kort voor- en nagesprek met een heerlijk kopje thee.

Aroma-HealingTouch massage €65

Is een massage met een kalmerende en rustgevende werking. Puur voor ontspanning en genieten.
Ook kun je bij praktijk Samasta terecht voor een sportmassage en voetreflexmassage. Meer weten, neem contact op.

Ontspanningsmassage:
30 minuten € 30,-
60 minuten € 50,-

Dit is een holistische massage die er op gericht is om lichaam en geest te laten ontspannen. Deze massage wordt niet in een vast schema toegepast maar wordt puur intuïtief gegeven. Ook wordt er 1 essentiële olie toegepast.Op basis van wat jij op dat moment nodig hebt. Laat je verrassen.

Intuïtieve massage €55,-