De verbinding met jezelf

Qure Energetic Connections

Opnieuw in verbinding met je lichaam met de Frequentie Shift methode

Heb jij het gevoel dat jij jezelf niet bent? Je voelt je op alle fronten niet fit, je ervaart vervelende, vage klachten, en je weet eenvoudig niet wat je nog kunt doen om je beter te voelen. Ondanks dat je meerdere therapieën hebt doorlopen en diverse specialisten hebt geraadpleegd. Meerdere vage klachten en blokkades staan jou in de weg om een plezierig leven te leiden.

Kort gezegd: Je bent jezelf kwijt en de verbinding met je lijf is ver te zoeken.

Frequentie Shift met aandacht voor de oorzaak van de klachten

Bij veel klachten wordt niet naar de oorzaak gekeken. Terwijl in de praktijk vaak blijkt dat klachten juist veroorzaakt zijn door een gebeurtenis, een val of ongeluk dat heeft plaatsgevonden in het verleden.

Je voelt je bijvoorbeeld verdrietig, angstig, je hebt weinig zelfvertrouwen, bent boos of vermoeid of je zit zelfs in een burn-out door te veel stress. Frequentie Shift is een behandelmethode op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze methode is gebaseerd op de kwantum fysica waarin is aangetoond dat wij (ons systeem) uit energie, licht en informatie bestaan en dat alles met elkaar verbonden is. Ervaar jij klachten? dan kan de Frequentie Shift methode een uitkomst bieden.

Je lichaam herstelt zichzelf met een beetje hulp

Jouw lijf kan meer dan je denkt. En het weet wat goed voor je is. Ons lichaam heeft een zeer sterk zelfhelend vermogen. Denk maar eens aan wondjes die uit zichzelf herstellen.

Iedereen, dus ook jij, hebt het vermogen om in contact te komen met jouw kern. Elk symptoom heeft een individueel verhaal te vertellen, een gebeurtenis van hetgeen jou is overkomen. Je  krijgt uiteindelijk inzicht in je klachten. Met een beetje hulp en (h)erkenning herstelt je lijf.

Het ontstaan van klachten

Elke gebeurtenis is gekoppeld aan een emotie. Bij een positieve gebeurtenis is dit een prettige emotie maar bij een minder prettige gebeurtenis dragen we onbewust een blokkade met ons mee. Denk bijvoorbeeld aan een val, een auto-ongeluk of een hersenschudding.

Doordat er geen aandacht is voor deze blokkades in je lichaam, wordt je uiteindelijk ziek. Je ziekte en je klachtenpatroon wordt op een gegeven moment je identiteit, met behandelingen, medicijnen etc. In sommige gevallen ben je eraan gewend geraakt ziek te zijn, het hoort bij je dagelijks leven. En dat is geen plezierig vooruitzicht. Maar het kan anders met behulp van de Frequentie Shift methode

Soorten klachten en thema’s waarbij de Qure ondersteunt

Mensen komen bij mij met onder andere de volgende klachten

Fysiek kun jij je ziek voelen. Je ervaart lichamelijke klachten zoals gewrichtsklachten, rugklachten of hoofdpijn, darm- en spijsverteringsklachten, ontstekingen, allergieën, slapeloosheid, hormonale onbalans, vermoeidheid etc.

Emotioneel. Misschien zijn jouw klachten van emotionele aard. Je voelt je bijvoorbeeld verdrietig, angstig of je hebt weinig zelfvertrouwen en je voelt je schuldig of boos, vermoeid. Of je zit zelfs al in een burn-out door teveel stress. Maar ook kun je depressie, trauma en rouw  ervaren.

Ook mentaal kun je voortdurend last ervaren van negatieve gedachten zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘dit mag niet’ of ‘ik kan dit niet’. Je blijft maar in dit negatieve cirkeltje en het negatieve gevoel wordt steeds erger. Je hebt moeite met overgave en acceptatie van wat er is en je wilt de controle houden.

Relationeel. Maar ook op het gebied van relaties krijg je steeds meer te verduren voor jouw gevoel en conflicten met familie, je naasten of op je werk horen bij jouw dagelijks leven.

Hoe werkt het zo’n Qure behandeling

Een standaard behandeling voor een bepaalde klacht is niet mogelijk omdat ieder mens uniek is. Vooraf bespreken we je klachtenpatroon aan de hand van een ingevuld intakeformulier. We overleggen samen wat voor jou de beste behandeling en werkwijze is.

Een Qure sessie begint in principe staand, waarbij ik verbinding met je lichaam maak door mijn handen op je schouders te leggen. Wanneer er verbinding is zal je gaan bewegen. De sessie vervolgt liggend.

Wat ik ervaar tijdens de behandelingen deel ik met je.

Na de behandeling ervaren de meeste cliënten rust en ontspanning. Het is mogelijk dat je na de behandeling oude of nieuwe klachten krijgt. Dit is een goed teken want het betekent dat er veranderingen in je lichaam gaande zijn.

Mijn passie is om mensen bewust of bewuster te maken dat ze zelf verantwoordelijkheid mogen nemen voor het leven dat ze (willen) hebben. En de Qure levert daar zeker een bijdrage aan.