Mijn naam is Sylvia Brink, eigenaar van Praktijk Samasta. Net als jouw zoektocht naar herstel is mijn pad ook lange tijd een zoektocht geweest. Ik heb jarenlang met plezier een rol vervuld als  moeder, werknemer, mede-ondernemer. Toen de kinderen groter werden, er allerlei dingen veranderden, begon er iets te knagen. Als een soort onrust. Steeds vaker had ik het gevoel er is meer. Ik wil zo graag iets voor anderen betekenen. Maar ja wat dan.

Mijn zoektocht naar transformatie

Mensen helpen had mijn fascinatie. Maar hoe was nog een vraagteken. Wat is er mogelijk? Ik zag om mij heen veel mensen worstelen met ziekte, problemen, aandoeningen zoals stress,  burn-out en vage vreemde klachten. Dat ze vaak tegen een muur aanliepen in hun zoektocht naar herstel. Tegelijk begreep mijn omgeving niet altijd mijn ambities en mijn dromen. In de loop van de tijd kwamen in dit veranderproces diverse methodieken op mijn weg waardoor mijn fascinatie alleen maar toenam.  Een logische route was er op dat moment nog niet.

Door mijn gevoel en intuïtie te volgen trainde ik mezelf, ging de uitdaging aan met mensen te werken en volgde ik diverse methodieken waarmee ik mensen zou kunnen behandelen. Onder andere heb ik een aantal Reiki trainingen gevolgd. Maar ook Access Bars waardoor je bepaalde blokkades die je niet meer nodig hebt, reset. Vervolgens kwam de Qure op mijn pad. Ik verdiepte me in massages, waarna later ook de doTERRA oliën en de voedingssupplementen van Beyuna werden toegevoegd. Daarmee leek de cirkel rond.

Praktijk Samasta staat voor verbinding

Tijdens zo’n transformatietraject leer je anders kijken, dingen anders ervaren. En het woord Samasta, wat in het sanscriet ‘verbonden zijn’ betekent paste bij mijn beleving en mijn ambitie om mensen te gaan helpen in hun herstel, in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik wil me verbinden met mensen.

Het logo van Praktijk Samasta is een spiraal. Ook dit symbool kwam meerdere malen, op vakanties of op andere manieren, op mijn pad. En ik werd opnieuw getriggerd. Een spiraal staat immers symbool voor het levenspad. Je begint in het midden en loopt het levenspad. met alle obstakels die bij jouw pad horen. De spiraal is een uiting van vertrouwen in het levenspad. Ook ik help mensen op hun pad. Het pad om de verbinding met hun leven en hun lichaam weer te vinden.  De drempels te overwinnen.

Integratie van intuïtie, methodieken en behandelmethodes

Mijn transformatie leek compleet met het aantal behandelmethoden die ik had geleerd. Ik leerde tijdens het behandelen van mensen de kracht van de samenvoeging van deze methoden en mijn intuïtie. Zowel mijn kennis over herstel na ziekte als mijn intuïtie en persoonlijke ontwikkeling zijn enorm toegenomen. Ik wist eindelijk wat ik wilde en hoe ik mensen wilde helpen op hun weg naar herstel.

Ik wil graag mensen helpen weer verbinding te krijgen met hun lijf.

Mijn kernwaarden. Waar sta ik voor

Mijn kernwaarden sluiten aan bij mijn visie hoe ik met cliënten wil omgaan. Deze zijn:
Inzichten geven; Intuïtie en gevoel; Eerlijkheid; Openheid en vertrouwen; Inspireren en motiveren; Veiligheid.

Wanneer ik dingen voel tijdens behandelingen benoem ik deze waarnemingen ook. Ik ben direct in zachtheid, met begrip en respectvol. De mens staat voor mij voorop.

Ik werk  graag 1 op 1 met mensen zodat ik optimaal hun voortgang en resultaat kan bewerkstelligen. Voorwaarde voor dit resultaat is dat mensen ook daadwerkelijk verandering willen in hun leven. Motivatie staat voorop.

Vragen?

Ik hoor graag van je

Neem vrijblijvend contact op via sylvia@praktijksamasta.nl of  06 – 42 94 21 77.